Orgazmuszavar

Vibrátort is használtunk szex közben az ex párommal. Most már új kapcsolatom van, és itt már nem játszik szerepet a segédeszköz. Viszont az új párommal sokáig nem tudtam eljutni a csúcsra. Most már megy nagy nehezen. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e köze a vibrátornak az orgazmuszavarhoz? Válaszát előre is köszönöm! Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza orgazmuszavar témában

Az orgazmus kiváltásában segédeszköz a vibrátor.

A vibrátor tehát praktikus eszköz lehet arra, hogy jobb legyen a szexuális élmény.

Attól pedig nem érdemes tartanod, hogy a szexuális segédeszközöktől kevésbé lesz kedved az összebújáshoz, hiszen partnered teste, érintése és személyisége pótolhatatlan.

Kérdés: 2012. október 23., 14:01; Megválaszolva: 2012. október 25., 22:00
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?