Anorgazmia-erzekelten penisz

Meg nem eltem at orgazmust es a peniszem is erzekeltlen, izgatasra semmi kulonos, ejakulalok, de orom az nincs.16evesen korulmeteltek, azutan sokaig idegenkedtem tole, erzekeny volt, feltem h hatrahuzodik es fajni fog, kesobb sokszor probaltam az onkielegitest, de csak valami halovany erzes jott, es nagyon roviden.Lelkileg zavart h miert nincs ez sokaig, meg feltem hogy ha lesz felesegem akkor nem all majd fel.De alapjaba veve ez nem gond.Urologusnal nem voltam, gerincserulesem nem volt, mar 3szor beszletem Skypon szexualpszichologussal, nem latom a megoldast, meg szerinte kell beszelni, tobbszor es sok hazi feladatot csinalni (izgatni magam, simogatni a peniszt, stb) Almomba mar ereztem a jo lukteto erzest nehanyszor, *talan orgazmus resze? ) de rovid ideig es az sem lehetett orgazmus, de tobb volt mint amit 'ebren'produkaltam. Mar 1 eve vagyok hazas, de nem oldodott meg, ovszert hasznalunk, ami meg tompit ugy gondolom, de nelkule kezzel se jo erzes.Elszoritatom a PC izmokat, az ingerulet nem jut az agyeki gerinreszhez? csak most kezdegetem csinalni PC gyakorlatokat... Kevesett is tudtam a szexualitasrol, hazasasagig, keresztyen ember vagyok, biztos ez se volt 'elony' e esetben, de most se Lelki es/vagy testi okai is lehetnek? Nem latom az okot es megoldast es frusztral, mert varnam, varnank, es a tanacsadas penzbe is kerul..lehet ezt csak szemelyesen lehetne, lehetett volna, akar hipnozissal, megtalalni az okokat ha lelki eredetu? (anya nelkul nottem fel, beteg apu mellett, bar ikertesveremnek nincsenek orgazmus gondjai.) Van esely arra, ha odafigyelunk egymasra, megtalaljuk ami izgato es ellazit es jo lelki-testi kornyezet teremtunk magunknak, hogy megoldodik a hazassagban, beolvad, megszunik? (1szer ovszer nelkul jobb volt, vagy ha hangot adtam ki kicsit, vagy kreativitas..) Anyosomekkal elunk meg egyuitt, ez sem segit ugy erzem nekunk. Bocsanat ha hoszu voltam, remelem ertheto a problema s a kerdeseim is(kezelheto, hogyan, s hogyan tovabb ha elindultam egy utonKoszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza orgazmuszavar témában

Kedves Uram!

Problémájával megtalálta a megfelelő szakembert: a szexuálpszichológust. Gyakorlati segítségével, házi feladatainak rendszeres végzésével már elindult egy elmozdulás, amit az álmai jeleznek. Ne legyenek türelmetlenek, hiszen kb.16 éve fennálló probléma - arról nem írt, hogy a körülmetélés előtt volt-e örömérzése, bár gyanítom, hogy nem. Ha korábban sem élte ezt meg, úgy ez azt jelezné, hogy nem a műtéttel függ össze a problémája.

Ami a hipnózist illeti: a folyamatot felgyorsíthatja, de varázsütésre ez sem szüntet meg semmit! Ha valaki ilyesmit ígér, az kókler.. Ez ugyanúgy egy eszköz, mint amit a szexológus alkalmaz. A pszichoterápia sajnos idő és pénzigényes dolog, hiszen többnyire masszívan és régóta fennálló problémák megváltoztatásáról van szó. Viszont cserébe az életminőségét javítja...

Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus

www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2013. augusztus 20., 13:43; Megválaszolva: 2013. augusztus 23., 10:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?