Anális tágítás

Tisztelt Doktor! A barátom pornóvideók mintájára kívánja kitágítani a fenekem annyira hogy az ökle is beférjen. Szeretném megkérdezni hogy az ilyen mértékű tágítás egészséges e és hogy milyen nemkívánatos következményekkel járhat. Köszönettel,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza anális tágítás témában

Kedves Hölgyem!

A széklet átmérőjénél nagyobb tágítás a záróizmok szakadása miatt hosszú távon általában széklet visszatartási gondokat okoz. Azok a lányok-fiúk akiket a videók mutatnak, később az így kapott pénzt nagy valószínűséggel pelenkákra, betétekre költik.

Aki magával ilyet akar tenni, az rosszat akar magának.

Lehet dönteni!

Üdv.

Kérdés: 2012. szeptember 09., 18:32; Megválaszolva: 2012. szeptember 10., 11:08
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?