Szem-erek

Tisztelt Doktor! A szememen egyre több kisebb-nagyobb piros ér jelenik meg. Ez év áprilisáig naponta többször kellett maxidexet és szemnyomáscsökkentőt csepegtetnem (fél éven át majdnem) műtét miatt. Azt mondták, hogy az addig kialakult eresedés elmúlik, ezt sajnos nem vettem észre, egyre rosszabbnak tűnik... Kell-e e miatt aggódnom, vagy bármilyen egyéb vizsgálatot elvégeztetnem? Természetes, hogy nagyon sok ér legyen a szemen, ami szabad szemmel jól látható? A látásomnak semmi baja. Köszönettel, Sz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza kötőhártya témában

Tisztelt kérdező! Önmagában a kötőhártya erezettsége természetes jelenség. Lehet, hogy teltebbek, esetleg kanyargósabbak mint korábban, de fontos, hogy békés legyen az erek környezete (tehát ne krónikus gyulladás miatti rekació hatására fokozódjon az erezettség) . Ha panaszokat okoz érdemes lenne szemészeti vizsgálatot elvégeztetni.

Kérdés: 2010. június 21., 11:38; Megválaszolva: 2010. június 24., 10:58
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon