• D vitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom! A napokban 7 hetes kisbabanknak csopogtettem volna a szajaba az eloirt 1 csepp d vitamint, de a ficankolasa ugy sikerult hogy a szemebe cseppent. Azota nem eszleltuk valtozast kivulrol... tudtam ezzel artani neki? Mikor lehet /kell latas vizsgalatra vinni vagy hogyan es mikor ellenorizheto hogy minden rendben a latasaval? Koszonom!

        Dr. Cserháti Zoltán válasza a csecsemő, látás vizsgálat témában

        Kedves Uram! Azt gondolom, hogy ha csak egy cseppről volt szó, nem ártott vele. Természetesen, ha bármilyen rendellenességet észlelnek forduljanak szemész orvoshoz! A látásélességgel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy kb. fél éves kortól már vannak olyan eszközök (pl. Plusoptix), amellyel meg tudják nézni a baba dioptriáját. Természetesen ez ügyben gyermekszemészeti szakrendelőt érdemes felkeresni. Üdvözlettel,


        Kérdés: 2018. szeptember 27., 13:44; Megválaszolva: 2018. október 01., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: