Étrendkiegészítő és új gyógyszer zöldhályog esetén

Tisztelt Doktornő! Nagyon szépen köszönöm eddigi válaszaikat, igyekszem sms-sel támogatni Önöket, mert hálás vagyok miindenért. A kérdésem az lenne, hogy szedhetem- e a HRI-VITALION a SZem- Lutein forte 12mg/JutaVit/ táplálékkiegészítőket zöldhályog esetén is? Évek óta használom a Betoptic és 2 hete a Xalatán szemcseppeket, de a meszesedésre eddig kapott gyógyszereket nehezén bírja a gyomrom. A körzeti orvosom javasolta most a Cavingtont is, persze jó lenne azért a szemész véleménye is. Már szedtem a Chinotált és Nootropilt is, de egyiktől sem voltam jól. Helyettesíthető-e ez a Cavingtonnal? Köszönöm a válaszát. Maradok tisztelettel, jó egészséget kívánok Önöknek is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza zöld hályog témában

Tisztelt kérdező! A táplálékkiegészítő szedése megengedett, sőt az antioxidánsok védelmet nyújtanak a különböző hatások ellen melyek megviselik a szemet (pl. zöldhályog) . A keringés javítóknál nagyon fontos, hogy a szervezet hogyan tudja tolerálni, mennyi subjektív panaszt okoz. A hatásmechanizmusukban is nagy különbségek vannak.

Kérdés: 2012. május 19., 12:41; Megválaszolva: 2012. május 24., 16:43
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Mit lehet tenni?
Tisztelt Doktornő/Úr! Két éve derült ki, hogy zöld hályog gyanús vagyok, magas volt a szemnyomás. Kaptam cseppet, amitől hol jobb, hol...
Glaukoma?
20 éve vagyok 1-es tip cukorbeteg. A soron következő szemészeti vizsgálaton a szemész megállapította, hogy a papillákon eltérő értölcsérek...
Baba szem duzzanat
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem lenne fél éves gyermek esetében hogy a képen látható szem alatti duzzanatot mi okozza.? Csak a bal szem. Reggeli...