Hónapok óta tartó

Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Körülbelül 3 hónapja tart, hogy nem tudok rendesen enni. Eleinte még éhesnek éreztem magam, de evés után hányingerem lett és utána szinte egész nap semmit se kívántam. A helyzet nem javult, ezért elmentem háziorvoshoz, aki elküldött vérvételre, mert semmit nem talált nálam, csak enyhe torokgyulladást. A vérvétel eredményem negatív lett, kivéve a vas szintem kicsit magasabb a kelleténél, de csak minimálisan. Kezdtem összeszedni magam, mintha valamennyire javult volna a helyzet, kevesebbet voltam fáradt, kicsivel többet is tudtam enni. Aztán következett egy óriási igazságtalanság, mely hatására megduplázódott az a cigaretta mennyiség, mint amennyit addig szoktam szívni, és teljesen visszaestem megint. Egyik éjszaka pánikrohamom is lett, úgy szédültem, mivel nem tudtam enni, csak folyadékot ittam. A következő 2 nap csak feküdni tudtam annyira nem volt erőm, ezért elmentem hasi és pajzsmirigy ultrahangra, valamint kardiológushoz. A tesztek negatívak lettek, tehát ezeket is kizártam. A betegség tovább folytatódott, így ismét elmentem orvoshoz, aki írt fel antibiotikumot, mivel nagyon be volt gyulladva a torkom és érdes légzésem volt. Éjszakánként hőemelkedésem szokott lenni (37, 6), és lázcsillapítót szedek rá. Az antibiotikum mellé Normaflore-t szedek a gyomromra. Ez idő alatt körűbellül 2, 5 KG-t fogytam, és eleve vékony alkat vagyok. Ezek mellé szedek B6 és B12 vitamint. Talán minimálisan javultam, viszont szomjas vagyok sokszor és enni még mindig semmit se tudok. Ami lemegy az nem esik jól. Nem volt hasmenésem és nem is hánytam. Lehet, hogy a túl stresszes életmódomon kell változtatnom? Egyetemre járok, sajnos elég nehezen tudok otthon maradni és pihenni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a étvágytalanság témában

Tisztelt Kérdező! Azt javaslom, menjen vissza a háziorvosához. Az étvágytalanság, hőemelkedés, súlycsökkenés hátterében számos kórkép állhat. A túlhajszolt életmód sem kedvez a szervezetnek. (A Normaflore nem gyomorra van, hanem a belekre)

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. április 10., 15:47; Megválaszolva: 2015. április 12., 21:53
Kérdések és válaszok: Stressz
Gyomorideg
Kedves Doktornő! A napokban kaptam egy hírt, amitől konkrétan rosszul lettem. Nagyon szíven ütött. Elkezdtem remegni, alig bírtam abbahagyni....
Mi lehet a baj ?
Szép napot ! Olyan kérdésem van, hogy 2 napja fentáll az a próbléma, hogy a torkomban érzek egy gombocot ami időnként elmúlik talán általában...
Tüdőembólia, stressz és légszomj
Tisztelt Doktornő, A kérdésem háttere: 2019 június elején 3 napot kórházban töltöttem, mert vérrel festenyzett köpet észlelése után a rtg és...
Mellkasi égető fájdalom
Tisztelt Doktor nő! Ezidáig nem tapasztaltam mellkasi fájdalmakat, de az utóbbi pár napban sokat stresszeltem és tapasztaltam néhányat (vasárnap...
Hipochonder vagyok?
Tisztelt Doktor Nő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz hogy a munkahelyen elmentem wc-re de nem ültem rá és még a wc papirt is megvizsgáltam...