Hasi sérv okozhat hasmenést?

Tisztet Doktor Nő/Úr Kérdésem az lenn, hogy hasi sérv okozhat-e folytonosan visszatérő hasmenést, esetenként sürgető székelési ingert? Tisztelettel TG

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hasi sérv témában

Tisztelt Kérdező! Nem a leggyakoribb tünet a hasfali sérvnek a hasmenés, ennek sokkal gyakoribb oka a helytelen táplálkozás, stressz és a gyulladásos bélbetegségek. Keressen fel gasztroneterológiai szakrendelést, nem a sérv okozza a panaszait.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 06., 15:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 12:03
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus