• Jobb oldali comb felületi zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 hónapja műtöttek lágyék sérvvel és most vettem észre hogy a jobb oldali combomnak hajlatától a közepéig símításra olyan érzetem van mintha el lenne zsibbadva, de ha azt a részt nyomkodom akkor normálisan érzem a lábam. Megszeretném kérdezni hogy mi lenne a teendő ebben az ügyben. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Papp Géza válasza a Lágyéksérv műtét témában

        Kedves Kérdező! Panasza sajnos gyakori. A zsibbadás gyakran megszűnik a 3.-4. hónapra, de néha elofordul, hogy kisfokban megmarad a zsibbadas hosszú távon. Teendő nincsen, esetleg Milgamma szedése javasolható. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. július 13., 19:58; Megválaszolva: 2019. július 15., 19:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: