lágyéksérv-műtét után

Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy hete műtöttek baloldali lágyéksérvre, laporoszkópiás módszerrel, háló behelyezésével. Ez a része rendben is lenne. Azért fordulok kérdéssel Önhöz, mert a műtét előtt azt tapasztaltam, hogy a herezacskóm bal oldala valamivel nagyobb, mint korábban volt és ez a helyzet a műtétet követően sem változott... Mire számíthatok? Vissza fogja nyerni eredeti formáját, méretét? Mert tapintásra olyan, mint ha nem csak a megszokott dolgokat tartalmazná, mint pl. a jobb oldal.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a lágyéksérv műtét témában

Kedves Kérdező, A leirt észlelései helytállóak lehetnek akkor is, ha a műtét rendben zajlott. Tünetei vélhetően kb. 6 hét alatt szűnnek meg, addig szoros alsónadrág viselése javasolt. Ha a panaszai továbbra is fent állnak, keresse fel opreáló orvosát. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. június 12., 18:18; Megválaszolva: 2014. június 13., 09:42
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus