Műtét előtt

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mellplasztika műtétre készülök az időpont: 2014.07.18. A mai napon (2014.06.23) antibiotikum szedését írta elő a házi orvosom mivel begyulladt a torkom. (Fromolid Uno 500Mg 1x1 7 nap) Azt szeretném tudni elvégezhető a műtét a tervezett időpontban az antibiotikum szedése ellenére? Természetesen probiotikummal szedem-Normaflórt szedek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza műtét témában

Kedves Kérdező, ezt a plasztikai sebésztől, és az altatóorvostól kérdezze, valós válasz csak vizsgálat után mondható.

Szerintem, ha a panaszai megszűnnek-lehetséges.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. június 23., 21:24; Megválaszolva: 2014. június 25., 19:36
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
OEP által finanszírozott kezelések
Édesanyám számára javasoltak epe - hólyag műtétet. Előtte a kardiológus viszont egy katéterezést is felírt. A háziorvos azt mondta, így viszont...
Műtét
Tisztelt Szakértő! A közeljövőben lesz egy laparoszkópias műtétem.Ez a műtét háton fekvő pozícióban fog történni. Ami aggaszt, hogy nekem a...
Lágyéksérv és epekő
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Valamivel több, mint egy éve van egy női ökölnyi lágyéksérvem, valamint nemsokkal később derült ki, hogy epekövem...
Drain cső
Tisztelt Doktor Úr! Anyukám petefészek cisztájának eltávolításának végen az orvos ahogy kell behelyezett egy drain csövet, amit a műtős...
Mehet a műtét?
Páromnál kb. 2 éve Crohn-betegséget diagnosztizáltak. Ebből jött egy epehólyag műtét tavalyi év februárjában, majd októberben megkaptuk a...