Sentinel ny. cs.

Augusztus elején megműtöttek. A diagnózis Tu. mammae. A műtét során eltávolították a sentinel nyirok csomót, majd a kórszövettani leletből kiderült, hogy az eltávolított zsírszövet részletben nyirokcsomó nem volt azonosítható, így újra műtét vár rám. Lehetséges-e ez? Nekem azt mondták, hogy a sentinel nyirok csomóról már a műtét alatt kiderül (fagyasztásos szövettan) hogy van-e valamilyen probléma. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza emlőműtét témában

Igen kiderülhet, de sajnos elképzelhető, hogy nem volt a műtét alatt kivett szövetben a sentinel nyirokcsomó.

Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. augusztus 22., 17:47; Megválaszolva: 2013. augusztus 23., 22:36
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Kiujulas
Tisztelt Doktor Ur! Mar nem ertem ami tortenik velem ezert irok.2011-ben mellrakkal operaltak.jobb mellem felso negyedet eltavolitottak kaptam 29 sugarat...
kétoldali mastectomia tb-re
Tavaly szeptemberben rosszindulatu emlődaganatot diagnosztizáltak nálam, októberben megoperáltak, egy kétgócú daganat volt, hónalji nyirokcsomók...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett