Végbéltályog műtát útán

Tisztelt Cím! 1 hete megműtöttek végbéltályog miatt. Bal farpofán a gáttájék elülső részén cseresznyényi fájdalmas terime tap. felette bőrpír. Helyi érzéstelenítéssel megműtöttek. 5 nap múlva újra lázas lettem, azonban a láz más napra elmúlt, azóta nem jelentkezett. A sebből azóta több genny folyik. A mai napon Betadinos csíkot. A csík csere után az alábbit írták a kezelőlapra:sebtoilette, betadinos csík, fedőkötés. Cseresznyényi cavum észlelhető a bőr alatt. Érdeklődnék, hogy ez pontosan mit jelent. Kell-e tartanom végbélsipoly kialakulásától? Fájdalom sehol nem érzékelhető, széklet is megfelelő.

Dr. Papp Géza válasza végbéltályog témában

Kedves Kerdezo, sajnos nem teljesen esemenytelen a gyogyulasa, barmilyen szovodmeny elkepzelheto.

Udvozlettel: Dr. Papp Geza

Kérdés: 2013. augusztus 02., 15:34; Megválaszolva: 2013. augusztus 02., 22:54

Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet

végbéltályog sebgyógyulás
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Körülbelül 3 hónappal ezelőtt végbéltályogom volt, melyet egy kis (kb. 2 cm) vágással feltártak. A seb nagyon...
Mi okozhatja a végbéltályogot?
Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! 20 napja tályogot diagnosztizáltak végbél tájékán. Mütéttel feltárták. Mi okozhatja ezt a betegséget? Milyen...
Dermoid Ciszta
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett