Hason lévő vastag seb.

Tisztelt webbeteg.hu! Sclerosis multiplex beteg vagyok. Minden nap copaxone injekcióval szúrom magam. Kb. 3 hete érbe sikerült szúrnom az injekciót a hasamon.Hatalmas véraláfutás keletkezett. Fekete nadálytő krém 2 in 1-t kezdtem használni (korábban segített) , most sajnos nem. Phenylbutozon-Richter kenőccsel próbálkoztam, a gyulladást sikerült megszüntetni, de nagyon vastag, kemény seb képződött. Mit lehetne kezdeni vele, hogy véletlenül se egybe jöjjön le a hasbőrömről?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Mogyorósi Richárd István válasza vérömleny témában

Kedves Kérdező!

Abban az esetben, ha injekciós tűvel eret találunk el, véraláfutás keletkezik, amelyet borogatni kell. Ha nagyobb területre terjed ki, érdemes Venoruton kapszulát szedni a vérrög keletkezésének megakadályozása céljából. Leírása alapján az Ön esetében valószínűleg egy szervült haematomáról van szó. Mindenképpen menjen el egy sebészeti ambulanciára, mert lehet, hogy sebészeti beavatkozást igényel az eset.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 14:19; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 00:13
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus