Mami körme!

Tisztelt Dr.ÚR/NŐ! Sajnos baleset ért még 2015.11.17.-én beszorult az ujjam az öntöttvas grillrácsteteje és a grilltűzhely közzé. A Baleseti sebészet diagnózisa bal kéz II-es ujj begyen 3 mm hámhorzsolás, (a vér ömlenyt megnyomtam és kivérzett) , a köröm alatt véraláfutás(ez már majdnem lenőtt mostanra) a köröm nő és a vérömleny a körömágytól nem szűnik meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Mit tanácsol? Nem fáj de nagyon érzékeny és csúnya sötét kék. Válaszát előre is köszönöm. Mami

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza vérömleny témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Tekintettel arra, hogy megvizsgálták és egyebet nem tanácsoltak, így a törés kizárható. A köröm alatti vérömleny maradványa 3-4 hónap alatt nő le, illetve szűnik meg. Az érzékenység is kb. ennyi ideig szokott fennállni. Ha panaszai ennyi idő után sem szűnnek meg, keresse fel kezelőorvosát.

Kérdés: 2016. január 13., 20:06; Megválaszolva: 2016. január 17., 10:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás