Miért van ez?

Tisztelt Doktornő! Több éve vérömlenyek lepik el deréktól lefelé a testemet. Most éppen a fenekemre jött egy kézfej nagyságú, de az egyik el sem múlik már jön is a következő! Soha nem ütéstől vagy hasonló módon keletkezik.Spontán előtte viszkető érzés van azon a tájékon.És két perc múlva már ott is az eredmény! Szedett gyógyszereim: Astrix.Teperin.Nebivolo sandoz! Hova forduljak, mert a háziorvos sehova nem küld? Köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Bné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza vérömleny témában

kedves Kérdező!

Az Astrix gátolja a vérlemezkék összecsapzódását (aggregációját) , ezzel gátolja a véralvadást. Nyilván van olyan érrendszeri betegsége, ami miatt ezt szednie kell. A túlzott véralvadást gátló hatás azonban nem kívánatos. Hematológiai kivizsgálás, állapotának ellenőrzése kívánatos lenne.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. október 27., 20:58; Megválaszolva: 2014. november 01., 22:12
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás
Fogamzásgátló spirál -...
Leiden hetero - sputnik
Üdvözlöm doktornő! Tünetmentes Leiden hetero vagyok, április 4.-én vasárnap kaptam az első adag Sputnik vakcinámat. Kérdésem, hogy kell-e...
Be lehet adni az oltast?
Tisztelt Doktorno! Holnapra kaptam idopontot AstraZeneca olasra. 2 napja enyhen faj a torkom, orrdugulasom van. Karomba enyhe izonlmfajdalon van, neha...
Véralavadás
Tisztelt Doktornő! Kérdésem, hogy ma megkapott leleteimbem normálisak-e a következő értékek, jelent-e bármilyen kockázatot: INR:...