Tölcsérmellkas..

Üdvözlöm Azzal a kérdéssel keresném meg kedves doktor úr hogy 22 évesen lehetséges e korrekciós műtét mert engem nagyon zavar h kilóg a bordám.. és ha lehetséges akk annak milyen költségei vannak? válaszát előre is köszönöm üdv..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a tölcsérmellkas témában

Tisztelt Kérdező! Lehetséges ebben az életkorban is korrigálni és érvényes TB-sal ingyenes. Keressen fel nagyobb centrumban működő mellkassebészeti szakrendelést, ahol a teendőket elmondják és megítélik a mellkasfal korrigálásának szükségességét.

Kérdés: 2011. november 11., 14:14; Megválaszolva: 2011. november 14., 16:50
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus