• Mi volt a problémám

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. 5 éven keresztül fennálló panaszom volt,gyomorfájás alul hasi puffadás,mindennapos kegyetlen reflux,hasfájások böfögés,vizszintben nem tudtam aludni,ez 5 évig tartott.Diszbakterozist,erős gyomornyalkahartya gyulladast állapitottak meg.Szedtem mindenfele savcsokkentot gyomorvedot,itt azt tanacsolták szedjek Itopride Supremexet,jartam 4 gasztroenterologusnal,szerinte ez a stressz okozta,erre jobban odafigyelek,felirt Normixot,es en nem szedtem be,probaltam magamtol jobban lenni,mert szerinte nem volt bajom,de nem mult el magatol,beszedtem a Normixot,Probiotikummal ès azóta sokkal jobb a gyomrom a hasam mindenem elmúlt.Tudok inni szensavasat,nem böfögök,nem vagyok refluxos,nem fáj a hasam sem.Megszeretném kérdezni hogy most mi volt a betegsegem neve?Hogy múlhatott el?Köszönöm szépen a választ.Sokat segitett Ön is!

        Dr. Plósz János válasza a hasi panasz témában

        Először is, örülök, hogy jobban van. Az antibiotikum, majd probiotikum hatásosság utalhat vékonybél bakteriális kontaminációra (SIBO) vagy nem megfelelő bélflóra jelenlétére (dysbacteriosis).


        Kérdés: 2019. április 11., 10:26; Megválaszolva: 2019. április 13., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció