Nyombél fekély

Jó napot. Szeptember óta ELKEZDTEM FOGYNI és márciusban kivizsgáltak és nyombélfekélyem van.6 kg-ot fogytam de azóta nem hízom és nem is fogyok. A az a kérdésem hogy a fekélytől fogyhattam e le, és hogy amíg az megvan nem is hízok? A hematokrit 40.20%, a fajsúly vizeletben 1.005. A többi az jó volt.Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza fogyás témában

Kedves Kérdező!

Elképzelhető, hogy a hasi panaszai miatt vagy a fekély miatt megváltozott étvágya miatt fogyott, de más ok is szóbajöhet, pl. stressz, hormonális változások. Ha jelenleg nem fogy tovább, akkor nincs baj, ha folytatódna a súlyvesztés, akkor keresse fel ismét a háziorvost és csináltasson pajzsmirigyvizsgálatot, illetve egy alaposabb kivizsgálást a fogyás okának kiderítésére.

Kérdés: 2012. május 21., 20:29; Megválaszolva: 2012. május 23., 10:54
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut