• Bizsergés a testen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azt szeretném megkérdezni,hogy mi okozhat napok óta bizsergés,és tüszúrás érzést a testem különböző pontjain?Lábamon,kezemen,arcomon ,hátamon,mellkasomon,mikor hol érzem.1 éve szültem,azóta sajnos sokat szorongok,mindig félek,nehogy valami súlyos betegségem legyen.Lehet esetleg idegi alapon,hogy sokat gondolkodom ezen?Voltam a múltkor ideggyógyászaton,ott csak egy sima vizsgálat volt,mindent rendben találtak,nem is küldtek sehová.Utána kezdődött ez a bizsergés érzés. Köszönöm válaszát:Erika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bizsergés témában

        Kedves Erika! Pszichés ok lehet, de ez csak akkor mondható ki, ha a szervi eredetet kizárták, vagy ha szorongásoldóra a panasz megszűnik. Az általános szorongás miatt javasolt felkeresnie pszichiátert, remélhetőleg a gyógyszeres kezelésre a bizsergés is javul, ha nem, kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 22., 09:13; Megválaszolva: 2011. június 23., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés