• Hova forduljak orvoshoz ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Egy hónapja otthoni eliszis trénerrel elkeztem életmódot váltani és sportolni amit előtte nem nagyon tettem! Pár napja a bal ujjaimban főleg a mutatóujjban remegést éreztem! Majd a lábaimban elnehezülő érzést mintha a jobb lábam nem az enyém lenne és össze akarna esni terhelésre! Mintha az egész testemben fájnának az izmok a karjaimban is és elnehezülnek! Az egész testemben furcsa bizsergő hangyamászás szerű érzést érzek még az arcomon, fejemen, füleimben is! Mindig odakapok mert az érzem, hogy valami mászik rajtam! Meg kell vakarnom és akkor elmúlik, de utána máshol ugyanezt érzem! Magnéziumot szedek 5 napja de nem érzem hogy valamit is használna! Valami betegség ez? Nagyon megijedtem, mert sosem éreztem még ilyet! Főleg ez a bizsergő furcsa érzés ami rémisztő és nem múlik el! Kérem segítsen hogy mitől lehet ez egyik napról a másikra? Betegségtől lehet? Eléggé bepánikoltam ettől! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a bizsergés témában

        Tisztelt Érdeklődő! komolyabb betegségre nem utalnak a panaszai. Izomláz állhat az izomfájdalom mögött, a több panasz gerinc eredetű lehet, amit a nem szakember felügyelete alatt végzett edzés provokálhatott ki. Ne edzen 2 napig, és ha ez nem segít, akkot háziorvosához forduljon.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 26., 20:13; Megválaszolva: 2019. június 30., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés