• Mitől bizsereghet, fájhat a fejem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 6 napja bizsergő nyomó érzést érzek a bal szemöldököm felett,bal szemem alatt,halántékomnál es a fejtetőmön kizárólag bal oldalt...inkább bizsergő érzést érzek mint fájdalmat. Hajlamos vagyok stresszelni elég erősen, korábban pánikbetegsegem is volt. Adhatnak e ezek a tünetek komolyabb bajra indokot? Gyógyszert nem szedek, sportolni nem sportolok. Köszönöm a választ!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező! A kellemetlen, bizsergő érzését,-amennyiben egyéb tünet nem kíséri,-nem tartom komolyabb betegség tünetének, részben a régebbi pánik betegségének ismeretében sem.A stressztűrő képességét erősítenie kéne.A testmozgás, sport önbizalmat növelő hatása ehhez megfelelő eszköz.Természetesen egyes esetekben szükséges a gyógyszer adása is. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. május 02., 16:38; Megválaszolva: 2020. május 05., 05:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.