Mitől érzek bizsergő érzést a szem és a halánték közötti részen?

Már körülbelül egy hete érzek bizsergő érzést a szem és a halántékom közti részen, főleg a bal oldalon! Az előtt feszülő érzést éreztem az arcomban! Nem fáj csak kissé idegesítő, valamikor elmúlik 1 napra aztán visszajön. Mitől lehet? Pánikbetegség és szorongással pszihoterapeutához járok. Gondoltam arra, hogy már több mint egy éve folyamatosan szedek b vitamin készítményeket, eddig Healt first termékeket, mostanában magneb6-ot és c vitamint és halolajat szedek, de összességében kb 2-3 éve folyamatosan szedek étrend kiegészítőt, de csak normális mennyiségben. Képes vagyok beképzelni magamnak dolgokat, de ezt nem tudom mihez kötni. Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza bizsergés témában

Tisztelt Kérdező,

A leírt tünetek lehetnek ideges tünetek, melyek hátterében az említett szorongás állhat. A mindkét oldali tünetek ezt valószínűsítik. Ha szervi elváltozás volna, az csak az egyik oldalon jelentkezne.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. május 31., 22:37; Megválaszolva: 2016. június 07., 07:53
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mitől bizsereg a halántékomnál?
A mai napon egy ideje, bizsergő érzést érzek a halántékomnál és nem tudom mitől lehet, szorongás, pánikbetegségem van! Egy hete kb feszült az...
Mi lehet ez a bizsergés?
35 éves nő vagyok, sajnos elég stresszes az életem. Körülbelül 2 hete olyan érzés van a gyomromban, mellkasomban, vállamban és a hátamban, mint...
Neurológiai betegség? Zsibbadás...
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Lassan 1 hete küzdök olyan problémával, hogy az arcom különböző pontokon zsibbad / bizsereg. Talán a bizsergés a...
Folyamatos szédülés
Szükséges labor / és egyéb...