• leszókás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő Segítséget szeretnék kérni a fiam barátnőjének 2 éve járnak a szülei elváltak s az apja 14.éves korától gyógyszereket szedett vele most 22 éves, a pszichiáter csak 1x látta akkor írta fel a 8 év alatt nem találkozott vele csak az apjaval, de 18. korában újabb gyógyszerre váltotta: Rudotel és Cymbalta. A lány szeretné abba hagyni mert szeretnének összeházasodni s gyereket is vállalni. Kérdésünk hogy hogyan lehet abba hagyni ezenek a gyógyszereknek a szedését illetve szóbeli tanácsadásra is elmennénk ha szükséges üdv. Jüllingné

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer elhagyás témában

        Tisztelt Kérdező, Ha jó állapotban van a paciens, el lehet kezdeni a gyógyszer csökkentését. Először a Rudotel elhagyását javaslom, csökkentve, néhány hét alatt. Utána jöhet a Cymbalta, de azt is néhány hét, hónap alatt csökkentve. Ha elakad a folyamat, akkor érdemes kollégát felkeresni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. július 31., 20:24; Megválaszolva: 2020. augusztus 06., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: