Ginkgo Biloba szedése?

Üdvözlöm. Sajnos betegségem miatt gyógyszert írt fel orvosom. E mellett több vitamint (c vitamin, omega 3-6-9) szedek. Lassan letehetem a gyógyszert, mert már jobban érzem magam egy éve szedem (orvos javaslata)! Most olvastam a Ginkgo Biloba jótékony hatásáról. Szeretném kipróbálni, hogy könnyebb legyen a gyógyszer letétele! Érdeklődnék, jelenleg a gyógyszerrel együtt szedhető e? Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Anna.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszer elhagyás témában

Tisztelt Kérdező,

Ha az Olwexiát szeretné elhagyni, ezt egy-két hét alatt meg lehet tenni, amennyiben ezt az állapota megengedi. Ebben a Gingko Bilobának nincs jelentős szerepe. Utóbbit inkább memória zavarok esetén szoktuk ajánlani önállóan, vagy kiegészítő gyógyszerelésként.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. február 28., 12:50; Megválaszolva: 2015. február 28., 19:11
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Rexetin mellékhatása
álmatlanság
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar