Gyógyszer elhagyás

Tisztelt Doktornő! Gyógyszer leállításban vagyok. Sikerült 3 hónap alatt a Rexetin 20mg (1-1-0) , Mirzaten q 30mg (0-0-1) , Lamolep 100mg (1-0-1) -ről mostanra: Rexetin (0-0-0) ,Mirzaten (0-0-0) -ig eljutnom. A lamolepre azt mondta az orvos, hogy az tart össze engem, azt nem hagyjuk abba. Azt szeretném kérdezni, hogyha mégis elkezdődne a lamolep elhagyás, Ön mit javasol a reggeli vagy az esti adaggal kezdjem-e? Továbbá, hogy szükség van-e negyedezni ez esetben, vagy felezni elég-e először valamelyik vagy minkét adagot? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszer elhagyás témában

Tisztelt Kérdező,

Ezekre a kérdésekre a kezelőorvosa adhat választ. Az állapota, az előzmények, a diagnózis ismerete nélkül erre nem vállalkozhatok. Annyit tudok mondani a Lamolepről, hogy azt valóban tartós szedésre szoktuk beállítani, és a feladata, hatása a visszatérő hangulati ingadozás megelőzése, mérséklése is.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. május 28., 11:07; Megválaszolva: 2020. május 28., 16:05
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
álmatlanság
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...