• Gyógyszer elhagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Gyógyszer leállításban vagyok. Sikerült 3 hónap alatt a Rexetin 20mg (1-1-0), Mirzaten q 30mg (0-0-1), Lamolep 100mg(1-0-1)-ről mostanra :Rexetin(0-0-0),Mirzaten(0-0-0)-ig eljutnom. A lamolepre azt mondta az orvos, hogy az tart össze engem, azt nem hagyjuk abba. Azt szeretném kérdezni, hogyha mégis elkezdődne a lamolep elhagyás, Ön mit javasol a reggeli vagy az esti adaggal kezdjem-e? Továbbá, hogy szükség van-e negyedezni ez esetben, vagy felezni elég-e először valamelyik vagy minkét adagot? Köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer elhagyás témában

        Tisztelt Kérdező, Ezekre a kérdésekre a kezelőorvosa adhat választ. Az állapota, az előzmények, a diagnózis ismerete nélkül erre nem vállalkozhatok. Annyit tudok mondani a Lamolepről, hogy azt valóban tartós szedésre szoktuk beállítani, és a feladata, hatása a visszatérő hangulati ingadozás megelőzése, mérséklése is. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 28., 11:07; Megválaszolva: 2020. május 28., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.