• Mi történik velem? Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! 2 éve depresszióval kezeltek, gyógyszereket szedtem (prozac, frontin), pszichiáterhez jártam. 1 éve viszont elköltöztem és a kapcsoalat is megszakadt, nem kerestem új pszichiátert és gyógyszereket se szedek. Nem tudom, hogy merre kellene tovább mennem. A párom döntés elé állított, vagy orvoshoz megyek, vagy szakít velem. Egy ideje azon kapom magam, hogy hazudok, hogy foglalkozzon velem, szörnyen féltékeny vagyok, kisajátítom magamnak.Betegségeket képzelek be magamnak. De nem bírok leállni. Vannak napok amikor semmi se érdekel, még annyi erőm sincs, hogy az ágyból kikeljek, sírok, nem törődöm magammal, elhanyagolom a zuhanyzást, fogmosást napokig, nem eszek, az alvás se megy, folyton felébredek, vagy egész nap alszom, lehangolt vagyok, elhanyagolok mindent, nem tudok koncentrálni, öngyilkossági gondolataim vannak, folyton fáj a fejem, remegek, és úgy érzem, mindenki csak bántani akar, ezért a páromon kívül senki mással nem beszélek. Máskor feldobott vagyok, pörgök, izgatott vagyok, új dolgokba kezdek, de semmivel nem tudom lekötni magam. Folyton eszek, naponta többször is letámadom a párom, mert folyton szexelni akarok. Ilyenkor pár óránál többet nem alszom. Folyton menni akarok. Olyan emberek társaságát keresem, akikkel máskor szóba sem állnék, elverem a pénzt, felújításokba fogok, de nem fejezek be semmit.Agresszív vagyok. Nem tudom, hogy hova fordulhatnék, vagy merre mehetnék ezzel. Ebben szeretnék segítséget kérni.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a hangulati ingadozás témában

        Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy keressen ismét pszichiátert a jelenlegi lakóhelye közelében. A leírás alapján erőteljes hangulati ingadozással küzd. Ennek mértékét, a szükséges terápiát a kolléga személyesen tudja megállapítani. Egyet kell értenem a partnerével abban, hogy a terápia keresése a helyes megoldás, gyógyszeres és/vagy pszichoterápia. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 29., 19:53; Megválaszolva: 2020. március 30., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.