Két gyógyszer szedése SSRI

Tisztelt doktor ur/no! Nem en szedem a gyogyszert es nem is en vagyok a beteg, ezert bovebb informacioval nem tudok szolgalni, megis nagyon fontos lenne tudnom, hogy a paxil illetve a lorazepam egyideju szedese javasolt e szorongasos depresszio eseten es hatassal van e ra a marihuana fogyasztasa napi rendszeresseggel? A beteg nem konzultal az orvosaval rendszeres idokozonkent. Valaszat elore is koszonom!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerek és marihuana témában

Tisztelt Kérdező,

A Lorazepam szedése nem javasolt hosszútávon. Rövid ideig szedhető együtt a Paxillal. A marihuana rendszeres fogyasztása befolyásolhatja a gyógyszerek hatását, ennek jellege, mértéke azonban különböző. Persze nem tanácsos semmiképpen.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 29., 15:31 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 20:26
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok