fóbia megszüntetése

Carcinofóbiám van, ami megkeseríti az életemet, van valami olyan megoldás amivel segíthetnék magamon? Voltam már pszichológusnál, de sajnos nem tudott segíteni, bár nagyon szeretnék meggyógyulni! Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Carcinofóbia témában

Tisztelt Kérdező,

Gyógyszeres, vagy pszichoterápia egyaránt segítségére lehet. Azt tanácsolnám, hogy keresse fel egy pszichoterápiás képzettségű kollégámat, és személyesen kérjen segítséget.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. december 28., 19:54; Megválaszolva: 2015. december 29., 23:09
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas