• csokifüggőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot! hova tudok fordulni csokifüggőséggel? nem látszik 54kg vagyok de csokifüggő vagyok már betegesen, mindennap -másnap megeszek egy táblát és már hasi görcseim vannak lehet attól ha nem eszek elvonási tüneteim vannak.kérem segítsenek mert nemlesz ez jó szerintem:-(

        Kovács Piroska válasza a csokoládé témában

        Kedves Kérdező! Evészavarokkal a SOTE Magatartástudományi Klinikáján foglalkoznak. Magánpraxisban is talál a témában jártas szakembereket, hiszen a problémája mögötti okokat kell feltárni ahhoz, hogy az örömszerzés más irányba indulhasson el... Önnek is ajánlom Pár Ferenc könyvét A függőségtől az intimitásig - Vágy, élmény, kapcsolat című művét, ami mentén kicsit letérhet az "édes méreg" útjáról... Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichologusdr.hu


        Kérdés: 2013. április 01., 19:07; Megválaszolva: 2013. április 05., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás