antidepresszáns hirtelenabbahagyása

Több éve szedem a Mocrim nevű antidepresszánst, napi 2x1 tabletta (2x150 mg) . Az elmult héten abbahagytam, minden átmenet nékül. Pár napja szédülök, rossz a közérzetem, ezek az elvonási tünetek. Kérdésem: várjak és elmúlik minden, vagy kezdjem el ismét szedmi és pár hét után fokozatosa, két hónap alatt szokjak le róla. Az orvosomtól nem merem megkérdezni, haragos lenne. Előre is köszönöm válaszát.

Dr. Félegyházy Zsolt válasza antidepresszáns elhagyása témában

Kedves Kerdezo,

En altalaban a fokozatossag hive vagyok, igy elkerulhetok az ilyen, es ehhez hasonlo panaszok. En azt mondanam, szedje ujra, es fokozatosan hagyja abba, ugy, ahogy abban a kezeloorvosaval megallapodott.

Udvozlettel,

Dr.Felegyhazy Zsolt

Kérdés: 2012. november 21., 12:44; Megválaszolva: 2012. november 23., 09:30

Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek

Komoly pszihés probléma.
Gyógyszerkölcsönhatás
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar