Turp utáni várhato állapot munka és szex

Tisztelt Doktor ur. Két és fél honapja mütöttek turpal. proszt. azota is nagyon fáj ha pisilek apénisz és aprosztata is.a vizelet akaratom ellenére is befolyik.betétet használok.sürün ingerel avizelet ha 2 másodperc alatt nem érem el a vécét akkor már be megy és nagyon fáj meg egy kicsit véres is de ha kőhőgők vagy fel emelem a lábam már akkor is be megy a pisi.kérdésem hogy rendbe jővők e.tudok e majd dolgozni.nehéz fizikai munkát és mikor.köszönet.aggodo beteg.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza TURP témában

A fájdalom két- három hónapig is eltarthat, ilyen jellegű tünetek enyhítésére pedig létezik gyógyszeres kezelés ezért keresse fel orvosát.

Kérdés: 2011. január 13., 11:21; Megválaszolva: 2011. január 23., 19:31
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR