• Potenciazavar és cukorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Immár 28 éve vagyok cukorbeteg, és 4-5 éve nincs merevedésem (reggeli spontán sem). 36 éves vagyok. Az utóbbi időben nagyon sok készítményt próbáltam ki. Sajnos a cukorbetegség egyik szövődménye a veséim leállása. Ezért sok vérnyomáscsökkentőt is szedek. Nem tudom, ezek milyen hatással lehetnek a potencianövelő szerekre. A menyasszonyommal nagyon szeretnénk kisbabát és afelől szeretnék érdeklődni, milyen lehetőségeink lennének ezeken a szereken kívül? Voltam hormonvizsgálaton is, és a tesztoszteron szintem a normál tartományba esik. Hallottam a VEP készülékről, érdemes megpróbálkozni vele? Önök mit ajánlanának a természetes vagy a mesterséges úton történő fogantatáshoz? Érdemes-e belefektetni még a természetes úton történőbe, vagy inkább induljunk el a mesterséges felé anyagilag ennyi próbálkozással és betegséggel a háttérben? Mivel mindkettő igen költséges.

        WEBBeteg szakértő válasza a potenciazavar témában

        Amennyiben normlis spermaképpel rendelkezik, akkor a természetes fogamzásnak csak a merevedési zavar az akadálya. A leírt gyógyszerek mellett - ha eddig sikerrel alkalmazta a vérbeáramlást javító készítményeket - akkor az továbbra is járható út.

        A VEP készülék egyszerű, betegeinknek jók vele a tapasztalataik, csak sokan drágállják.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-05 18:49:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        T. Doktorúr/Doktornõ! Partneremmel egészen január vévgéig intenzīv nemi életet éltünk, akár napi több alkalommal is, merevedési problémáim sosem voltak. A múlt hónapban egy hörgõgyulladáson és egy vállízületi gyulladáson estem át,...
        Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja. Segédeszközön gondolkodik, én semmiféle potencia növelő "gyógyszert" nem engedek neki beszedni....
        Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak hétvégén. A szexel eddig nem volt gond. Az elején meg párszor, mert ritkán vagyunk együtt...
        Tisztelt föorvosûr. kerdesem a következö lenne.22éves vagyok.2éve vagyok kezelt hypertonias.nehêz fizikai munkát végzek, egyedük êlek albêrletben.hétvêgén iš dolgozok.nehéz csaladi hátterem van..merevedêsi zavarral küszködök.sexuális...
        Tisztelt Doktor Úr! 25 éves, férfi beteg vagyok. Közel féléve szenvedek erekciós diszfuncióban, továbbá többször ellenőriztettem a hormonszintjeimet az utóbbi időben, melyek közül némelyik rosszabb értéket mutatott a kívántnál. Noha...
        Tisztelt Doktornő.Kérdésem, hogy 67 évesen természetes-e, az hogy nemi vágyam van és ejakuációm is, de merevedésem nincs? Előre köszönöm a válaszát.
        Tilsztelt Dr.Úr/Nő! Aggasztanak dolgok a nemi életemmel kapcsolatban.Van egy barátom két éve vagyunk együtt. Eleinte nem ment a sex mert mikor merevedése volt és felhúzta volna az óvszert elélvezett. Második ilyen alkalom után elment orvoshoz...