segédeszköz

Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja. Segédeszközön gondolkodik, én semmiféle potencia növelő "gyógyszert" nem engedek neki beszedni. Most olvasott valami hirdetést egy vákumos szerkentyűről, én ettől is tartok, ezért szeretném erről a véleményét kikérni. Aggódom, nehogy valami baja essen. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza penis témában

A vákumos eszköz teljesen biztonságosan alkalmazható, megfelelő minőségű merevedést képes biztosítani mindenféle mellékhatás nélkül.

Kérdés: 2016. május 23., 16:18; Megválaszolva: 2016. május 26., 20:11
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar