Potenciazavar 24 évesen

Tisztelt Doktornő / Úr! Korábban egyetlen alkalommal előfordult merevedési zavarom. Áprilisban lett új kapcsolatom, és már azzal indítottam, hogy sildenafilt kezdtem szedni, hogy a legjobb formámat nyújtsam. A probléma az, hogy ha serkentő nélkül próbálkozom, nem sikerül megfelelő keménységű erekciót elérnem, ha sikerül is, volt hogy a hüvelyben aktus közben hagyott alább, vagy pedig az előjáték után (annyi idő alatt, amíg leveszem a gatyámat) lelankad... A párkapcsolat stabil, harmónikus, bizalomra épül. Éjszakai merevedésem rendszeresen van. Elmentem urológus szakorvoshoz, ahol a következő diagnózisokat állították fel: - varicocele - asthenozoospermia - prostaitis - ED - fertőzés: candida albicans (10^2) , streptococcus agalactiae (10^3) - Hormonok: LH 3, 9 (1, 5-9, 3) , FSH 2, 0 (1.4-18, 1) , Prolaktin! 20, 8 (2, 1 - 17, 7, tesztoszteron 656, 3 (241-827) . A fertőzésekre gyógyszert kaptam, ki sikerült őket irtani. A varicocele miatt műtöttek egy hónapja. Az ED-re spedrát (avanafil) kaptam. Az orvosom állítja, hogy semmilyen szervi megbetegedés nem áll fent, a merevedési zavarom pszichés eredetű. DE én ezt nem így gondolom, tudom, hogyan funkcionálok, ha egészséges vagyok. Élvezem a szexet, kívánom a barátnőmet, és mégis lelankad a hüvelyben? Másodvéleményt kérnék Önöktől, mert nem akarok serkentőket szedni minden aktus előtt... Esetleg vénás szökés, más szervi megbetegedés lehetséges? Nem vagyok cukorbeteg. Néha viszont úgy érzem magam, mint akit fejbe vertek, és úgy érzem, aludnom kell, szívdobogást érzek... Ha alkoholt iszom, és a párom orálisan izgat, néha sikerül megfelelő erekciót elérnem. Azért írom ezeket, hátha segít diagnosztizálni. Kérném (pszichológiai, urológiai, kardiológiai, stb) véleményüket, segítségüket!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza merevedési zavar témában

A vénás szökés nem valószínű, hiszen akkor nem lenne megfelelő minőségű merevedése az előjáték alatt vagy hajnalban sem.

Minden jel arra mutat, hogy valóban pszichogén eredetű a probléma, mely nem tudatosul. Ilyenkor átmeneti sildenafil szedése megoldja a problémát, hiszen a gyógyszer mellett elért stabil merevedés magabiztossá tesz és lebontja a kiépült tudatalatti pszichés gátat.

Kérdés: 2015. december 31., 11:49; Megválaszolva: 2016. január 02., 11:00
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...