• Potenciazavar 24 évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Úr! Korábban egyetlen alkalommal előfordult merevedési zavarom. Áprilisban lett új kapcsolatom, és már azzal indítottam, hogy sildenafilt kezdtem szedni, hogy a legjobb formámat nyújtsam. A probléma az, hogy ha serkentő nélkül próbálkozom, nem sikerül megfelelő keménységű erekciót elérnem, ha sikerül is, volt hogy a hüvelyben aktus közben hagyott alább, vagy pedig az előjáték után (annyi idő alatt, amíg leveszem a gatyámat) lelankad... A párkapcsolat stabil, harmónikus, bizalomra épül. Éjszakai merevedésem rendszeresen van. Elmentem urológus szakorvoshoz, ahol a következő diagnózisokat állították fel: - varicocele - asthenozoospermia - prostaitis - ED - fertőzés: candida albicans (10^2), streptococcus agalactiae (10^3) - Hormonok: LH 3, 9 (1, 5-9, 3), FSH 2, 0 (1.4-18, 1), Prolaktin! 20, 8 (2, 1 - 17, 7, tesztoszteron 656, 3 (241-827). A fertőzésekre gyógyszert kaptam, ki sikerült őket irtani. A varicocele miatt műtöttek egy hónapja. Az ED-re spedrát (avanafil) kaptam. Az orvosom állítja, hogy semmilyen szervi megbetegedés nem áll fent, a merevedési zavarom pszichés eredetű. DE én ezt nem így gondolom, tudom, hogyan funkcionálok, ha egészséges vagyok. Élvezem a szexet, kívánom a barátnőmet, és mégis lelankad a hüvelyben? Másodvéleményt kérnék Önöktől, mert nem akarok serkentőket szedni minden aktus előtt... Esetleg vénás szökés, más szervi megbetegedés lehetséges? Nem vagyok cukorbeteg. Néha viszont úgy érzem magam, mint akit fejbe vertek, és úgy érzem, aludnom kell, szívdobogást érzek... Ha alkoholt iszom, és a párom orálisan izgat, néha sikerül megfelelő erekciót elérnem. Azért írom ezeket, hátha segít diagnosztizálni. Kérném (pszichológiai, urológiai, kardiológiai, stb) véleményüket, segítségüket!

        Dr. Papos István válasza a merevedési zavar témában

        A vénás szökés nem valószínű, hiszen akkor nem lenne megfelelő minőségű merevedése az előjáték alatt vagy hajnalban sem. Minden jel arra mutat, hogy valóban pszichogén eredetű a probléma, mely nem tudatosul. Ilyenkor átmeneti sildenafil szedése megoldja a problémát, hiszen a gyógyszer mellett elért stabil merevedés magabiztossá tesz és lebontja a kiépült tudatalatti pszichés gátat.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. december 31., 11:49; Megválaszolva: 2016. január 02., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        T. Doktorúr/Doktornõ! Partneremmel egészen január vévgéig intenzīv nemi életet éltünk, akár napi több alkalommal is, merevedési problémáim sosem voltak. A múlt hónapban egy hörgõgyulladáson és egy vállízületi gyulladáson estem át,...
        Egy fél éve kb merevedési zavarral szenvedek. Voltam urulógusnál, semmi problémát nem talált. Aggódom, hogy mi lehet a probléma, mert már hosszú párkapcsolatban élek és a barátnőmet is zavarja. Az urológus írt ki gyógyszert, amelyet...
        Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja. Segédeszközön gondolkodik, én semmiféle potencia növelő "gyógyszert" nem engedek neki beszedni....
        Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak hétvégén. A szexel eddig nem volt gond. Az elején meg párszor, mert ritkán vagyunk együtt...
        Tisztelt Doktornő / Úr! Korábban egyetlen alkalommal előfordult merevedési zavarom. Áprilisban lett új kapcsolatom, és már azzal indítottam, hogy sildenafilt kezdtem szedni, hogy a legjobb formámat nyújtsam. A probléma az, hogy ha serkentő...
        Tisztelt föorvosûr. kerdesem a következö lenne.22éves vagyok.2éve vagyok kezelt hypertonias.nehêz fizikai munkát végzek, egyedük êlek albêrletben.hétvêgén iš dolgozok.nehéz csaladi hátterem van..merevedêsi zavarral küszködök.sexuális...
        Tisztelt Doktor Úr! 25 éves, férfi beteg vagyok. Közel féléve szenvedek erekciós diszfuncióban, továbbá többször ellenőriztettem a hormonszintjeimet az utóbbi időben, melyek közül némelyik rosszabb értéket mutatott a kívántnál. Noha...
        Tisztelt doktor úr! 22 éves vagyok. Dohányzok. Lassan két éve napi szinten maszturbálok, van, hogy naponta 2-3 szor is. Már eközben sem érek el teljes merevedést. Nemrégiben jöttem össze életemben először egy lánnyal, aki bár csodálatos,...
        Tisztelt Doktornő.Kérdésem, hogy 67 évesen természetes-e, az hogy nemi vágyam van és ejakuációm is, de merevedésem nincs? Előre köszönöm a válaszát.
        Tilsztelt Dr.Úr/Nő! Aggasztanak dolgok a nemi életemmel kapcsolatban.Van egy barátom két éve vagyunk együtt. Eleinte nem ment a sex mert mikor merevedése volt és felhúzta volna az óvszert elélvezett. Második ilyen alkalom után elment orvoshoz...