Potenciazavart okozhat gyógyszer?

Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném meg kérdezni, hogy a férjemnek magas a vérnyomása és a Coverex-AS. gyógyszert írta fel a háziorvos. Nincs is vele gond, mármint a vérnyomásával, az normális, viszont a kérdésem az lenne, hogy okozhat potenciazavart? A tünet hogy: kívánja a szexet de nem mindig működik neki. Van, hogy nem áll neki fel rendesen és nagyon hamar el is megy. Okozhat ilyen tünetet a gyógyszer, és ilyenkor mi a teendő? Ha abba hagyja akkor vissza áll-e minden a régire? Köszönöm a válaszát előre is. Üdv: Ildi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza potenciazavar témában

Nem a gyógyszer hanem maga a magas vérnyomás betegség-ami egy érműködési zavar tulajdonképpen -okozhatja a merevedés romlását, csak receptre kapható merevedést javító gyógyszerek hatékonyak.Forduljon kezelőorvosához ezügyben, vagy ha eljön megnézzük, kezeljük, tanácsot adunk. Honlapunk: potenciaklinika.hu

Kérdés: 2012. november 02., 15:16; Megválaszolva: 2012. november 04., 17:08
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
merevedési zavar
Tisztelt Doktornő.Kérdésem, hogy 67 évesen természetes-e, az hogy nemi vágyam van és ejakuációm is, de merevedésem nincs? Előre köszönöm a...
Merevedési zavar
A barátommal, aki 23 éves szeretkezéshez készültünk. Ő már 5-6 hónapja nem volt nővel és én sem voltam jó régóta senkivel sem. Sajnos az aktusra...
Szexuális szorongás
Szexuális szorongásom van, így nincs merevségem amikor kellene. 24 éves vagyok, kétsége vagyok esve, 5 évig volt párkapcsolatom addig semmi gond nem...