Imnpotencia és gerincsérv

Tisztelt Hölgyem/Uram! A porckorongsérv okoz impotenciát? A sérv nehézkessé teszi a járásom is (a fejnél ”elsütött” elektromágnessel vizsgált és igazolt ingervezetési rendellenesség is van) , fájdalmat is okoz, a dermatómákban (Bocsánat, ha pontatlan a megfogalmazás! ) is, tehát a sérv helyétől távolabbi pontokon is. Ha ez segít, hogy teljesebb képet kapjon. A porckorongsérv műtéti kezelése nem lehetséges, minden orvos elzárkózik tőle, mert túl kockázatosnak ítélik. A merevedési témáról nem volt szó velük. Ebben az esetben meg lehet gyógyítani az impotenciát, ha a porckorongsérv az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza gerincsérv témában

Igen okozhat, mivel az idegműködést rontja. Receptre kapható gyógyszerekkel kezelhető. www.potenciaklinika.hu- na még további info

Kérdés: 2012. október 30., 12:00; Megválaszolva: 2012. október 30., 16:37
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar