Potenciazavarom lehet vagy ez csak a stressztől volt?

Tisztelt Doktor úr! Kicsit hosszú lesz a kérdés ezért elnézését és türelmét is kérem!:) Szóval nem tudom pontosan mi is a problémám illetve van e egyáltalán de tegnap történt velem egy kudarc szex közben ami már mákkor is fordult elő és persze nagyon bánt.. Házasságban élek ahol már évek óta nem kívánom a szexet a párommal de néha ezért együtt vagyunk ami úgy zajlik hogy Ő szájjal izgat be is következik a merevedésem ami tartós is és tudok vele közösülni akár egyed vagy fél árát is és a végén ejekuláció a vége természetesen. Viszont otthon nagyon ritka a szex és inkább magam elégítem ki ahol megint csak nincs merevedési zavarom! Heti több alkalommal is teszem ezt.. Viszont van egy titkos kapcsolatom akit szeretek kívánok élek halok érte és tegnap cserben hagyott a férfiasságom.. Korábban már kézzel orálisan többször is kielégített de tegnap azt mondta ott és akkor legyek vele és izgatni sem akart azt várta hogy a látványtól legyek tettre kész.Hozzáteszem ez egy fotóra megy is ha közben játszom magammal:) Nem szed gyógyszert rettegek egy nem kívánt terhességtől a gumi is zavar illetve míg azzal bíbelődöm alább hagy a merevedés (itthon egyedűl ez is megy) és mivel titkos a kapcsolat a hely sem volt ideális és persze a teló is mindig akkor csörög amikor mem kell.. Szóval csöd lett a vége (Ő fölpattant hisztis lett és ezzel váltunk el.. Azóta persze nem győz bocsánatot kérni de a dolog már megtörtént hogy nem tudtam neki ott és akkor örömet okozni (( A kérdés hogy velem van a baj? Már nem vagyok elég potens? A sok maszturbálás miatt csak direkt ingerre indulok be? Vagy a lány nem volt elég türelmes? Félek hogy újabb kudarc lesz és akkor vége a kapcsolatnak.. Köszönöm türelmét a hosszú levélhez és várom válaszát! Zoli

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza potenciazavar témában

Jól látja a probléma okait.Egyet kivéve hogy nem türelmes a partnere.Bujjanak össze úgy hogy nem kell feltétlenül bedugni a himvesszőt.Ha nem javul átmeneti gyógyszeres kezelés szóbajön. A rendszeres fantáziálás elrontja a valóságos szexet

www.potenciaklinika.hu-n talál még több infot

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. október 12., 12:28; Megválaszolva: 2012. október 14., 09:03
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
merevedési zavar
Tisztelt Doktornő.Kérdésem, hogy 67 évesen természetes-e, az hogy nemi vágyam van és ejakuációm is, de merevedésem nincs? Előre köszönöm a...
Merevedési zavar
A barátommal, aki 23 éves szeretkezéshez készültünk. Ő már 5-6 hónapja nem volt nővel és én sem voltam jó régóta senkivel sem. Sajnos az aktusra...
Szexuális szorongás
Szexuális szorongásom van, így nincs merevségem amikor kellene. 24 éves vagyok, kétsége vagyok esve, 5 évig volt párkapcsolatom addig semmi gond nem...