Korai magömlés

Üdvözlöm! Avval a problémával fordulok önhöz hogy korai magömlésem van. Éppen hogy el kezdjük a szexet és 3 perc és ennyi volt. Mit tegyek hogy növeljem az időt? Esetleg erre van valami technka vagy gyógyszer? Lisztérzékeny vagyok és lehet hogy pajzsmirigyemmel is gond van. Bár még az eredmény róla nem érkezett meg. Az ilyen késleltető szerek vagy péniszgyűrű használata jó vagy nem? Mit tegyek ellene? Igaz elég sokször csinálom 2-3 naponta hogy hátha jobb lenne. De nem jön össze?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza korai magömlés témában

A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos, függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné, hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható.

Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet, akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés.

Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön.

Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni.

Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell.

A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /.

Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem.

Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek, nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba. A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.

Ha eljön megnézem és igyekszem gyorsan segíteni, kezelni.

A vizsgálat, a kezelés megkezdésének várható orvosi költsége 15 ezer Ft.

Utána általában havonta-kéthavonta kell jönni, ennek költsége 5-8 ezer Ft/ vizit -kb. 6-12 hónapon át.

A gyógyszer gyógyszertári költsége kb 3 ezer Ft/ hó.Ha a korai magömlés mellett merevedési panasza is van akkor a gyógyszerek költségesebbek.

bejelentkezés, időpontkérés, további info 06 30 3113045-titkárnőm

üdvözli:

Fekete dr.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. július 31., 18:12; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 09:10
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
T. Doktorúr/Doktornõ! Partneremmel egészen január vévgéig intenzīv nemi életet éltünk, akár napi több alkalommal is, merevedési problémáim...
Van-e ellen javallata a tribooster...
Tisztelt Doktor! Véleményét szeretném kérdezni az alábbi táplálék kiegészítő termékről. Biotech usa tribooster. Van-e Ön szerint ellen...
Merevedési zavar
Egy fél éve kb merevedési zavarral szenvedek. Voltam urulógusnál, semmi problémát nem talált. Aggódom, hogy mi lehet a probléma, mert már hosszú...
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...