Tesztoszteron hiány

Tisztelt Hölgyem/Uram! Segítséget, ill. tanácsot szeretnék kérni Önöktől! A páromnak 2011. december óta vannak merevedési zavarai (egészen addig minden tökéletesen rendben volt, sajnos 2011. áprilisban elkezdtt szedni 200 szem stanazololt, napi 2-t) . Januárban elmentünk orvoshoz ahol vérvétellel megállapították, hogy a tesztoszteron szintje a minimum alatt van. Ekkor az főorvos felkínált 2 lehetőséget, vagy gyógyszer, vagy tesztoszteron kenőcs, amit 30 napig minden reggel kenegethet magára. Az utóbbit választottuk mondván hogy ettől a veséje, gyomra nem "sérül". A kezelés első felében ez a dolog működödött is, aztán megint előött a probléma. A 30 nap letelte után megint volt egy vérvétel, akkor is a minimum felett volt egy kicsivel (azt hiszem olyan 10-12 körüli érték volt) . Ekkor a főorvos úr felhívta egy pesti kollégáját aki kifejezetten sportolókkal foglalkozik, Ő azt mondta hogy a stana okozhat ilyen (kérdem én: rá fél évre, mikor elvileg fél év alatt tisztul ki!? ) panaszokat, próbálkozzunk 3 hónapon keresztül minden héten egy injekcióval (Pregnyl 5000 NE) . Most ott tartunk, hogy a héten fogy el az utolsó injekció, az első 1-1, 5 hónapban itt is nagyszerűen használt, azóta pedig megint olyan, mintha semmit sem kapna. Emelett időközönként fájnak a heréi és van hogy kisebbek is. Úgy gondolom hogy ez nem megoldás főleg nem egy fiatal ember esetében (30 éves) , szeretnénk rá megoldást találni, de ahogy észrevettem nálunk egyik orvos sem igazán ért hozzá, így tanácsot önöktől szeretnék kérni! Illetve az sem megoldás hogy "egész életében" injekcióra járjon és kenegesse magát, főleg miután már ezek sem hatnak (vétvétel a tegnapi nap volt) . Válaszukat és segítségüket előre is nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza potenciazavar témában

Sajnos nem értjük mi sem miért, de néha évekig vannak hormonszedés után szexuális panaszok.

Nem csak a hormonokat kell kezelni hanem a panaszokat is mert ilyenkor már nem csak hormonális probléma van, hanem lelki és más is.

Én nem kapkodnék mindenféle hormonális szerekhez hanem várnék, hogy javuljon, de közben azért más, merevedést javító szerekkel+tanácsadás/amit most is teszek/kéne kezelni.

Kérdés: 2012. július 25., 13:30; Megválaszolva: 2012. július 30., 07:53
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...