Potencia zavar hízástól vagy stressztől lehet?

37 éves férfi vagyok, semmilyen szervi betegségről tudomásom nincs, illetve cukorbetegséget sem diagnosztizáltak nálam.Olyan problémával fordulok önökhöz, hogy nagyjából fél éve potencia zavarok léptek fel nálam, ami a ritkább merevedésben nyilvánul meg, illetve ha van is merevedésem, az nem tart ki sajnos az aktus végéig. A barátnőmet ugyanúgy szeretem mint eddig, és ugyanúgy kívánom is vele az együttlétet, de kétségbe vagyok esve mert nem tudok teljesíteni.Gondoltam már pszichés okokra is, mert nagyjából a bajok kezdetén veszítettem el az állásomat, azt gondoltam hogy a stressz miatt lehet mindez, de jó két hónapja van új állásom is, és mégsem történt áttörés ez ügyben.Valamivel több mint két éve leszoktam a dohányzásról, és azóta alkoholt sem fogyasztottam még kis mértékben sem.Ezáltal szert tettem egy kis súlyfeleslegre (kb.14-16 kg) , és arra gondoltam hogy esetleg emiatt romlott le a szexuális teljesítőképességem.Ezelőtt ugyanis soha-, semmilyen problémám nem volt a potenciámmal, tökéletesen tudtam teljesíteni, és a merevedés időtartamával sem voltak abszolút gondjaim.Segítségüket előre is köszönöm, várom válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza potenciazavar témában

Az ön által leirtakból nem derül ki mi okozza a problémáját. Pedig az okot is kéne kezelni-lehetőség szerint-ahhoz hogy rendbejöjjön, ne romoljon tovább a nemi élete.

A merevedés csökkenése nem egy betegség, hanem egy tünet, egy következmény, ami mindenkinél más és más miatt alakulhat ki.

Nincs olyan tabletta amit ha valaki beszed akkor a probléma-az októl függetlenül- megoldódik. Főleg nem a recept nélkül kaphatóak, mert azok éppen azért szedhetők orvos nélkül is, mert nincs erős hatásuk.

Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ehhez azonban szerencsére hosszas és kellemetlen vizsgálatokra általában nincsen szükség. Elegendő egy rövid beszélgetés és gyors vizsgálat az esetek nagy részében. Ennek kapcsán urológiai rákszűrés is megtörténik.Ha nem volt mostanában laborvizsgálata és gyanú van betegségre azt is elvégezzük.

Amennyiben van korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ hozza el.Ugyancsak jó ha felírja a szedett gyógyszereket.

Nagyon hasznos ha a vizit előtt néhány napig reggel és este/ 5 perc ülés után/ méri és írja vérnyomását és elhozza a naplót.

Ha eljön négyszemközt fogadjuk és igyekszünk gyorsan segíteni, kezelni.

A kezelés nemcsak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/tanácsadás életmódra, nemi életre vonatkozóan stb./, de bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Mindazonáltal nem veszélyesek, nem károsak.

A receptre kapható, korszerű gyógyszerek gyógyszertári ára kb.10 ezer Ft/ hónap.

Hogy meddig kell őket szedni az nagyban a kiváltó októl függ. Enyhébb esetekben néhány hetes szedés is megoldhatja a problémát, de ha betegség okozza a merevedés romlását akkor évekig is szedhetőek.

Én vagy a kollégáim közül bármelyik fogadjuk, vizsgáljuk, kezeljük.

bejelentkezés, időpontkérés, további info 06 30 3113045-titkárnőm

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 28., 09:11; Megválaszolva: 2012. május 02., 22:37
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...
Potenciazavar 24 évesen
Tisztelt Doktornő / Úr! Korábban egyetlen alkalommal előfordult merevedési zavarom. Áprilisban lett új kapcsolatom, és már azzal indítottam, hogy...