Dr. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor

Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

ekcéma vagy vmi. más

Tisztelt Kérdező! Az első kérdés: valószínűleg ekzema. Erre gyulladáscsökkentő krém kellene ezt bőrgyógyász tudja kiírni. Második kérdés: általában sarjadzógomba okoz ilyen elváltozás. A pontos diagnózishoz tenyésztés szükséges. A partnert is le kellene tenyészteni és mindkettőjüket párhuzamosan kezelni. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Hólyagszerű valami az orromon

Tisztelt Kérdező! Ezek jóindulatú, kötőszöveti kis daganatok. Bőrgyógyász elégeti, ha zavarja. Tisztelettel. Stehlich Gábor

péniszem makkja enyhén vörös

Tisztelt Kérdező! Lehet az Ön felvetése is. De annak ellenére, hogy még nem volt aktus, a bőrön lévő baktérium flóra változása is okozhatja. Tisztelettel: Stehlich Gábor

Pattanásos probléma

Tisztelt Kérdező! Bőrgyógyászhoz kellene elmennie. Az élesztőnek pattanáskeltő hatása van. Erre van gyógyszer, ami visszanyomja a pattanások jelentkezését. Ezt kúraszerűen kell alkalmazni, utána hosszabb ideig lesz tünetmentes. Ezt csak szakorvos tudja kiírni. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Lila pontok a makkon

Tisztelt Kérdező! Valószínűleg kis bevérzés lehet mechanikai hatásra. De, ha ez többször ismétlődik, menjen bőrgyógyászhoz. Nem gondolom, hogy fertőzés, inkább irritáció, de a gumióvszer is tartalmaz allergizáló illatanyagokat. Ezt kellene kivizsgálni. Tisztelettel. Stehlich Gábor