Lila pontok a makkon

Tisztelt Doktor Nő! A szexuális aktushoz szoktam használni gumi óvszert, viszont az orális szexhez nem. A makkomon apró lila pontok jelentek meg. Van amikor több, van amikor kevesebb. És hol erősebben látszik, hol kevésbé. Egyéb tünet, viszketés, bőrpír volt korábban ami 1 napig tartott, kb. 1 hónapja. Azóta nem jelentkeztek ezek a tünetek, csak a pöttyök. Kérdéseim: - okozhatja-e a tüneteket a gumióvszer irritációja - lehet-e orális szex okozta sérülésből - elkaphattam-e valamilyen fertőzést? Mi lehet ezek alapján? - mit tegyek? Kenjem-e canesten vagy betadine krémmel? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Stehlich Gábor válasza a pénisz panasz témában

Tisztelt Kérdező! Valószínűleg kis bevérzés lehet mechanikai hatásra. De, ha ez többször ismétlődik, menjen bőrgyógyászhoz. Nem gondolom, hogy fertőzés, inkább irritáció, de a gumióvszer is tartalmaz allergizáló illatanyagokat. Ezt kellene kivizsgálni. Tisztelettel. Stehlich Gábor

Dr. Stehlich Gábor
Dr. Stehlich Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, allergológus
Kérdés: 2014. május 13., 21:58; Megválaszolva: 2014. május 19., 07:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?