• vègbèlsipoly

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot Dr.Úr! Volt a fenekemnêl vègbèltàjèkon egy tàjog, amit sebèsz megnèzett adott rà antibiotikumot.Majd kifakadt ès lett egy vègbèlsipoly belôle.Utàna vègbèltükrözèssel megnèztèk, hogy nincs-e polipom,de szerencsère nincs. Proktológus àllapìtotta meg , hogy vègbèlsipolyom van,ami nagyon picit vàladèkozik, ha beteszek egy pici vattàt kb. akkora vàladèkos folt van mint egy köröm a kisujjunkon. A kezelô dr. azt mondta, hoy ezt meg lehet mûteni, de így sem lesz belöle daganat vagy màs problèma. Èn tanàcstalan vagyok mûtessem vagy ne?2 Nagyon fèlek a mûtèttôl, mert az orvos azt mondta, hogy nagyobb a fertôzèsveszèly ha mûtenek, mert ugye rossz helyen van. Ès mèg fèlek, hogy a zàróizmot elvàgjàk ès ki kell oldalt vezetni a szèkletet. Mit tanàcsol dr. Úr?

        Dr. Papp Géza válasza a Végbél témában

        Kedves Kérdező! A műtéti megoldás már igen régóta bevált módszere a sipoly megszüntetésének. Extrém esetben történhet olyan sérülés, amely bél kivezetést eredményezhet, de alapvetően biztonságos módszerről van szó. Sikeres műtét után van esély arra, hogy a napi gondot jelentő váladékozás megszűnjön. Jelentkezzen sebészénél. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. szeptember 23., 19:10; Megválaszolva: 2019. szeptember 29., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció