• Szteroidos kúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Végbélrepedéssel kínlódok hetek óta. Sajnos még mindig nem jöttem rendbe, pedig szakorvostól szteroidos kúpokat kaptam. Immáron négy hete használom és van még egy hétre való az orvosi rendelés szerint. Ugyanakkor mindenütt azt olvasom, hogy a szteroidos készítményeket csak rövid ideig szabad használni, mert elvékonyítják a bőrt. Kérdésem az lenne, hogy ez az öt hét, amit esetemben nekem rendeltek, ez még belefér-e a megengedhető időtartamba, illetve legvégső esetben komoly következmény nélkül meddig alkalmazható a szteroidos kúp (vagy kenőcs)?

        Dr. Papp Géza válasza a Végbél repedés témában

        Kedves Kérdező! Az 5 hét még belefér, utána javasolt a kontroll kb. 6. héten. Ha ez sem segít, lehetséges hogy műtétet kell végezni önnél. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. november 20., 16:48; Megválaszolva: 2019. november 25., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Fogkefe gyerekeknek
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos