Dr. Németh Kinga

Dr. Németh Kinga

Jogász
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Ismét terhes vagyok

Kedves Olvasó! A párja bontóperében hozott végzés tartalmazza a bíróság döntését, egyébként a gyermekek 18. életévéig kell gyermektartást fizetni.

Epilepszia, megfelelő gyógyszer

Kérem forduljon az alábbi linken megnevezett illetékes hivatalhoz:

Alczheimer

Kedves Olvasó! A bíróságnál kérheti az édesanyja gondnokság alá helyezését és cselekvőképtelenség megállapítását. Ez azonban csak a jövőre vonatkozó jognyilatkozatok tekintetében lenne hatályos. A már meghozott közjegyzőnél tett nyilatkozatát szintén bíróság előtt támadhatja meg, bizonyítania kell, hogy a nyilatkozat megtételénél az édesanyjának az ügyhöz kapcsolódó belátási képessége hiányzott.

Veszélyeztetett terhesség, táppénz - TANFOLYAM...? SÜRGŐS

Kedves Olvasó! Nem, derül ki számomra, hogy Ön munkaviszonyban áll-e, vagy azért mert iskolába jár kap egy plusz támogatást a Munkaügyi Központtól. Amennyiben munkaviszony jogosult táppénzre menni és a munkabérének 60%-át megkapni.

Tgyás és Gyed számítása

Kedves Olvasó! Igen, mivel a TGYÁS számítás alapja a táppénz számítás. A táppénz összegét a táppénzre jogosultság kezdő napját közvetlenül megelőző naptári évben elért jövedelem naptári napi átlaga alapján kell megállapítani.