• Clostibegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor (úr,nő)! Érdeklődni szeretnék,hogy a pajzsmirigy alul működésre szedett gyógyszeremnek és a clostibegit nevű gyógyszernek van -e valamilyen kölcsön hatása..illetve mennyire biztonságos a clostit szedni ultrahangos követés nélkül az orvosom csak a 3 havi adag beszedése után kért kontrollt...Érdeklődnék még,hogy ha fogyókúrázni szeretnék és szedném a szűztea kapszulát és ,hogy ne legyen gond azt a nap melyik szakában szedhetem,hogy ne hajtsa ki belőlem a gyógyszereket Bár azt gondolom ,hogy a clostis napokon nem fogom szedni.. köszönöm a válaszát üdvözlettel:Ágnes

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Ágnes! A szedett L-thyroxin és a Clostilbegyt nem hat kölcsön. A Clostilbegyt szedésénél az Uh kontroll-t érdemes megcsinálni, bár a túlstimulálás veszélye nem nagy. A szűztea kapszuláról kevés ismeretem van, de az biztosan jó ötlet, ha a rendes gyógyszerek szedése során nem szedi.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 24., 21:57; Megválaszolva: 2011. július 31., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: