• Miért nem tudok teherbe esni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szeretnék már egy kisbabát!De sajnos nem jön össze!Egy hónapban többször is próbálkoztunk,de nem sikerül már 2-3 hónapja!ön szerint mit tegyek!Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Két-három hónap után még nem kell így kétségbe esni, ha rendben van a menses, nincs nőgyógyászati probléma, párja is egészséges, akkor egyelőre vegyen menses ovulációs tesztet, a termékeny napokon pedig próbálkozzanak. Ha valamelyikőjük panaszos vagy ha a következő fél évben sem sikerül a terhesség, történjen kivizsgálás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 16., 10:32; Megválaszolva: 2011. július 18., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés