• Szülés utáni sterilizálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Deli! 36 éves vagyok, most lesz a 2.császármetszéses szülésem. Több gyermeket nem szeretnénk, férjem 41 éves. 18-33 éves korom között fogamzásgátló tablettát szedtem, de már nem szeretnék sem ezt, sem spirált használni. Milyen megoldás létezik fogamzásgátlásra? Azt hallottam, hogy a petevezetékek elkötését csak a 3.szülés után végzik el. Férjem sterilizáltatná magát, amennyiben ez is egy lehetséges megoldás. Kérem szíves tanácsát. Köszönettel Brigi

        Dr. Deli Tamás válasza a sterilizálás témában

        Tisztelt Brigi! A jelen törvények szerint, amennyiben a szükséges papírokat a műtétet végző intézményben 3 példányban aláírja, az esedékes császármetszés során a művi meddővé tétel (petevezető lekötés) térítésmentesen elvégezhető. Az adminisztratív kérdésekben konzultáljon a műtétet végző intézménnyel.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 29., 18:22; Megválaszolva: 2011. június 30., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés