• Elkötés után teherbe lehet e esni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot ! Azt szeretném megkérdezni,hogy engem 2007.július 3-án elkötöttek a harmadik gyermekem császármetszéses születése után. És most először maradt ki a menzeszem már 10. napja. Szeretném tudni,hogy ez mitől lehet, mivel én ugy tudom elkötés után már nem eshetnék teherbe. Előre is köszönöm segítségét! Üdv. Szentkirályi Mónika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sterilizálás témában

        Kedves Mónika! Az elkötés esetében nagyon minimális az esély a nem kívánt terhességre, a Pearl index 0,1-1.0 alatti, azaz 1 év alatt 100 nőből ennyi esik teherbe. Érdemes egy tesztet csinálni a biztonság kedvéért, de valószínűleg egyéb oka van a késésnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 19., 12:54; Megválaszolva: 2011. június 21., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: